nedelja, 25. maj 2008

Nedeljski izlet



8 komentarjev:

Izgubljena. pravi ...

Verjetno bom zgrešila... Ampak a so to Benetke? :D

Anonimni pravi ...

Hmmm...Benetke pomoje niso!

Na prvi pogled, so mi tiste zastave zgledale Madžarske, sam sm se pol spomnla, da glih ne bo držal, ker barve nimajo pravega vrstnega reda...Madžarska zastava je rdeča, bela in zelena.

Naslednja zastava, ki mi je prišla na misel je Bolgarska...sam to tud ne bo štimal! Če se ne motim je Bolgarska zastava bela, zelena in rdeča...pa še Bolgarija je malo predaleč za Nedeljski izlet!

No, ja če malo boljš pomislim in pogledam...
Za tisto lepo rdečo rožico je en italjanski napis, pa vrstni red barv na zastavi tud stima (zelena, bela, rdeča), samo so pa črte okrog zasukane...a niso črte na italjanski zastavi navpične in ne vodoravne?! Una na hiši...je pol čist sumljiva!

Pomoje je tole lepo mestece skor sigurno v Italiji...sam zastava mi čist ne štima!

Ja, seveda...halo?!
Sej lahko, da tele zastave na slikcah sploh niso državne, ampak so lokalne/mestne/občinske!

Joj, joj, joj...

P.S. Storyteller, najlepša hvala, ker si me prisilila, da sem že takoj zjutraj vklopila male sive celice in začela možgančkat! Se grem, kr čist takoj učit, dokler sem še v zgonu...

storyteller pravi ...

Ne, niso Benetke :)
Izlet je bil poimenovan po prvem mestu, ki smo si ga ogledali - Padova. Pot smo nadaljevali v Bassano del Grappa, od tam so tudi te objavljene fotke. Jaz sem bila nad mestecem navdušena. Sice smo se tam zadržali cca. eno uro. Ogledali smo si le Ponte degli Alpini, po katerem je mesto znano. Navdušena sem bila tudi nad količino izobešenih zastavic (kamorkoli pogledaš). Deluje pravljično... Vračali smo se skozi Treviso, kjer smo imeli nekaj prostega časa za nakupovanje, tako je moja "zbirka čevljev" bogatejša za srebrne sandale! :)

Daira, uspešno z učenjem! (ps: danes "pičim" v Graz ;))

Anonimni pravi ...

O, si se pa hitro vdala...
Sm misla, da nas boš ene par dni mučla, preden nam boš povedala! :)

Graz...?! Predvidevam, da je Ikea v planu!

Hvala, hvala...se bom potrudla! Jest ti pa želim uspešen šoping! Pridem potem ob priliki pogledat kaj vse si kupila! ;)

storyteller pravi ...

Aja, neee... To ni bil moj namen :P
Jap, Ikea bo "padla" (že včeraj smo se mimo peljali, 200m od vhoda ;)). Morava še balkon zrihtat, tako da, le malenkosti :D

Anonimni pravi ...

Noooooooooooooo...Storyteller, zaupaj nam kako je bilo v šopingu! Kaj lepega si prinesla iz Ikeje?! ;)

Enkrat moraš z mano v Celovec, v Momax! :)
Tam majo tud ful lepe stvari, pa še cene so ful ugodne...

Glista Fashionista pravi ...

Momax!! Jz sm neki kupla tam, Ikea pa itak rula.

No, v bistvu sem mislila komentirat izlet :D V Padovi nisem še bila, v Trevisu pa nekajkrat in mi je čist luškano mestece z najboljšo kavo ever! (no ja, kot povsod v Italiji :P) Še slikc!! Tudi sandale ...

storyteller pravi ...

Daira: Momax? Ne poznam. Niti v Kiki (še) nisem bila. Kar ne upam še v kakšno "podobno" trgovino s pohištvom. Se bojim, da si bom zaželela vsako leto na novo opremit stanovanje. Imam "rahlo" obsesijo z notranjim opremljanjem :)

GF: Jaz sem bila prej že enkrat v Padovi. V srednji šoli. Vendar mi je tisti izlet ostal v lepšem spominu. Občutek imam, da smo takrat več videli. Res je, da smo bili tudi na razstavi in v notranjosti stare univerze. Sama organizacija izleta mi tokrat ni bila všeč. Očitno nisem ustvarjena za potovanja s tur.agencijami. Kot sem že rekla, sem bila navdušena nad Bassano del Grappa in tja bi se z veseljem še vrnila. V osrčju Dolomitov, meglice nad reko, romantične hiške, lesen most in milijon zastavic! ;) Treviso mi bo pa ostal v spominu le po sandalih, žal.

Slik ne bo, saj jih ni veliko, pa tudi niso ravno nek moj fotografski presežek. Sandali se znajo pa pojaviti na mojem drugem blogu :P