sobota, 29. marec 2008

Kdor čaka...

  • ... dočaka. In sem dočakala. Svoj blog na novem naslovu, v novi preobleki, z novim imenom.I like it.
  • ob tej priliki se zahvaljujem vsem mojim zvestim bralcem. Se priporočam tudi v bodoče!
  • tiste, ki ste se pridno (ne)strinjali z mano (ste komentirali), naprošam, da obdržite svoj nick ali pa se kako drugače jasno in glasno identificirajte (da vas bom lahko prepoznala, saj na blogger-ju v oknu za komentarje ni 'pusti svoj email' rubrike. Ja, določene sem le po mailu prepoznala, npr. J. alias Tija)
  • tisti, ki želite ostati anonimni imate seveda vso pravico
  • samo za K.: da ne bo tudi v bodoče tako, kot na prejšnjem na Life is LIFE. Na koncu vsake objave lahko najdeš sledeči tekst/link: 0 komentarji (številka se seveda spreminja). Tam lahko pustiš svoj komentar. Izberi opcijo Ime/URL. Vpiši svoje ime oz. nick, URL pusti prazen. Ne pozabi vpisati besede za preverjanje (tiste čudne, ja) in pritisni na 'oddaj komentar'. How easy is that?! RTM*
  • vem, da so med vami bralci (tu apeliram na my friends from real life), ki se nikakor ne opogumijo napisati kak komentar. Seveda je odločitev vaša. Na tem mestu in ob tem času bi vam samo rada povedala, da bi bila vesela vašega komentarja. My virtual friends, ni vas veliko (vsaj tistih, ki komentirate pri meni), a niso vaši komentarji nič manj dragoceni.
  • bloggerji na pomoč: kako objaviš video? Moj post o trebušnem plesu ni popoln brez videa, ki bi nazorno pokazal kaj je (vsaj zame) tako fascinantnega na njem. Kako sem se lotila objavljanja? Iz youtube sem si potegnila video in ga shranila v mapo k ostalim youtube posnetkom. Med pisanjem objave sem kliknila na ikonco 'dodaj video posnetek' ter izbrala mesto od kod naj ga download-a. Zgodilo se ni nič (po dolgem 'mletju', kar je vedno slab znak). Prosim, prosim, prosiiiiiiiiiiiiim, naj me kdo razsvetli!!!
  • še eno vprašanje glede bloga: pri nekaterih blogih sem opazila, da imajo spremenjene komentarje. Kaj hoče povedati?! Da imajo namesto 'komentarji' drug napis, npr. 'bla,bla,bla' (Bonny, ne kradem ti avtorskih pravic). Tudi jaz bi si rada ta napis spremenila (v tem postu lahko zasledite v kaj), sam me 0 komentarji, 3 komentarji in 22 komentarji spravljajo ob živce! Aha... Je možno, da imaš napis v obratnem vrstenem redu, najprej napis in potem številka??? I would like to have it this way: (ne)strinjanja:0
  • mislim, da je to več ali manj vse. Za zdaj. Zahvaljujem se Bonny, ki mi je prijazno zaupala, da lahko svoje objave prenesem sem in da lahko poljubno spreminjam datum in uro objave. Tako sem 'popokala' svoje poste, ki jih lahko z določenimi lepotnimi posegi vidite spodaj (če je kdo kaj zamudil).

4 komentarji:

Bonny pravi ...

Hvala, hvala! Rastem:).

Sem se šla samo zate vpisat v blogger:).
Za "bla, bla, bla" klikneš "postavitev", potem "objave v spletniku" (uredi), potem pa je tam pod "izberite elemente" taprav četrti kvadratek (tam, ko imaš eno številko spredaj).

Za Youtube sem tudi sama nevednica, ampak me je A. podučila: kopirati moraš link na desni strani Youtuba (embed), ki se začne z "object ...", potem pa ga prilepiš direktno v objavo v bloggerju.

Če ti uspe, potem to pomeni, da znam nekaj računalniškega celo razložit:).

storyteller pravi ...

Wau! Uspelo mi je!!! Samo škoda, ker se ne da spremeniti še vrstni red. Jah, nekateri smo taki, ponudiš nam prst, pa bi celo roko:) Hecam se.

Hvala, hvala, hvala!

Grem sprobat še video...

K. pravi ...

Hej, vajenka...uspelo mi je! :)

Ker se mene tice tistemu staremu blogu ni cist nic falilo, ampak tale je pa res cist hud!
Cist mi je vsec...ime, slikice, vse! No, sej kako mi pa lahko nebi bil glede na to, da sem najvecja ljubiteljica pravljic na svetu!

storyteller pravi ...

Daira - sam, da sem razvozlala tvojo identiteto ;) Ta z vajenko je zmagovalna... hehe.

Lepo, da ti je bil že moj prejšnji blog všeč, še lepše, da ti je ta še bolj! Tudi jaz obožujem pravljice oz. vso berljivo zapisano besedo :)

Glede najinega včerišnjega pogovora in oddaje komentarjev - I was right! Ampak saj je - konec koncev - vseeno. Važno je, da si med nami - v blogerski sferi.

LP, mojstrica ;)