petek, 11. april 2008

Singin' in the rain

Dežne kaplje v meni ne vzbujajo prijetnih občutkov. Ne zasrbijo me pete, v želji, da bi raziskala še neodkrte luže. No "singin' in the rain" for me! Spomnim se, da sem kot majhna deklicala oboževala dež. Takrat sem, kot Gene Kelly "poplesavala" v svojih rdečih 'pikapolonica' gumijastih čevljih. Pravzaprav, če sem čisto iskrena, sem le "štela" luže. Morala sem skočit v vsako! Bolj kot je "pljusknilo", bolj je bilo veselo! Tako je bilo takrat. Sedaj "poplesavam" med lužami oz. se trudim obdržati svoje usnjene salonarje čim bolj suhe. Kar mi ne ratuje najbolje. Mogoče je čas, da si omislim nove gumijaste škornje in se brezskrbno prepustim otroku v sebi! In si zažvižgam znano melodijo:

Doo-dloo-doo-doo-doo
Doo-dloo-d
oo-doo-doo-doo
Doo-dloo-
doo-doo-doo-doo
Doo-dloo-doo-doo-doo-doo...

Dancin' in the rain
Dee-ah dee-ah dee-ah
Dee-ah dee-ah dee-ah
I'm h
appy again!
I'm singin' a
nd dancin' in the rain!






Kateri vzorec je vam všečen?

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Definitivno sadje in definitivno ne srčki ;-)

storyteller pravi ...

Meeya, moja zmagovalna kombinacija so rož'ce in karirast vzorec! Slednji je bolj primeren za v pisarno, rož'ce pa za razposajene popoldneve. Hehe. :)

Anonimni pravi ...

Rože, črte in srčki. Ne ... srčki, rože in črte. Neee, črte, srčki in rože. Ne morem se odločit.
Vse 3 bi imela takoj!

Anonimni pravi ...

Vseeno kakšen vzorec ima škorenj. Da ti ga le lahko jaz sezujem...:-)
Drugače je pa lepo, ko pade dež, ko si v postli pod dekico, fajn film, kakav v roki in pa seveda nekdo ob tebi, ki te osrečuje.

storyteller pravi ...

Bonny, odločitev je težka.
I agree :)
Odkriti moram kje (v LJ) jih prodajajo, potem mi je vseeno tudi če kupim 3 pare! Glede na vremensko napoved jih bom še kako potrebovala :S

Matej, ko sem brala tvoj komentar sem bila prepričana, da se je moj dragi opogumil in mi 'pisal' (spraševala sem se, zakaj Matej). Potem pa priklikam do tvojega bloga in presenečena ugotovim, da si 'nek drug dečko'. Hehe.

Anonimni pravi ...

No, ko odriješ kakšne lepe, let me know. Jaz jih še nisem našla, je pa res, da ne bi dala ravno kaj preveč denarja za gumijaste škornje, čeprav vsakič izustim nemalo kletvic, ko v dežju sprehajam psa v fake pumicah:).

Anonimni pravi ...

Vsak par škorenjčkov je zanimiv...ampak jest sm še vedno bl za "pikapolonice" in "žabice"!
Moja nečakinja jih ma! So tok hudo luštni, da bi jih kr zaplenla...no, če bi mi bili prav, seveda! No, pa če nebi bla že mal prestara za tovrstno obutev...! :)

Drugač se pa popolnoma strinjam z Matejem...deževni, turobni in mrzli dnevi so kot naročeni za neskončno crkljanje v dvoje!

storyteller pravi ...

Bonny, zmenjeno!
PS: Tudi meni ni cena nepomembna :)

Daira, ja za 'pikapolice' in 'žabice' sem/sva mogoče res malo prestari. Zato bom, če si omislim 'srčke' v njih bolj odrasla in zrela! Yeah, I wish! :)

Anonimni pravi ...

Jst sem definitivno za tiste z rozicami. LP, Nu

storyteller pravi ...

Hola Nu., jaz tudi, jaz tudi :)