torek, 22. januar 2008

First step...


Vsak začetek je težak… pravijo. In na vsako pot se podaš tako, da narediš prvi korak.

Prvič.

Le koliko jih je že bilo in le koliko jih še bo. Moj prvič v letu 2008 se nedvomno sedaj odvija pred vašimi očmi.
Res je. Moj in samo moj blog.

So nekateri prvič, ki te pustijo ravnodušne… ki se jih morda šele čez čas zaveš in presenečeno ugotoviš, da so pravzaprav bili prvič.

Spet drugi prvič ti ponoči ne pustijo spati še dolgo preden ugledajo luč sveta… to so tisti, zaradi katerih dneve in dneve hodiš naokoli s črnimi kolobarji okrog oči… to so tisti, zaradi katerih si deležen večje pozornosti v obliki vprašanj: je vse vredu s teboj in komentarjev: nekam slabo izgledaš.

Večina se jih skriva nekje vmes. To so tisti prvič - ki posušijo dežne kaplje in skozi oblake spustijo sončne žarke - ki s pomočjo vetra 'kravžlajo tvoje lase' - ki se nepričakovano pojavijo za tvojim hrbtom in ti namenijo objem - ki tvojo kožo zaobjamejo v milne mehurčke z vonjem po grozdju. To so tisti prvič - ki iz tvoje kuhe naredijo slastno pojedino - ki napolnijo sobo s takti čiste energije - ki okušajo najljubšo belo kavo s cimetom - ki gazijo v na novo zapadli sneg. To si tisti prvič - ki iz dneva v dan, iz ure v uro ter iz minute v minuto rišejo nasmeh na obraz - ki dajejo pomen življenju. Življenje je life. Life je LIFE.

Na vse prvič v letošnjem letu!!!

Ni komentarjev: