sreda, 11. februar 2009

Novo, novejše, najnovejše

Pa jo imam! Toaletno torbico. Manjšo. Priročno. Za v torbo. Sita sem že bila vsako jutro prestavljati vse tiste "must have with me" drobnarije iz torbe v torbo. Vkorakala sem v Lolo in od tam odkorakala s tole lepotico:

Toaletna torbica je unikatni izdelek Nine Holc, ki ustvarja pod blagovno znamko Ni-design. Blago je nedoločljive barve oziroma bi jo sama opisala kot sivo-sivkina barva. Na njem je svetleč potisk v petrolej modri barvi. Pravzaprav je bila ravno z njim ljubezen na prvi pogled. Prepričal me ja tale "smeško", ki mi na obraz prikliče nasmeh vsakič, ko ga zagledam. No, vsaj jaz vidim v teh dveh obkroženih jajčastih pikah smiley-ja. Čeprav so všečne prav vse toaletne torbice na spletni strani Ni design-a, mi je moja ravno zaradi "smeškota" najbolj všeč. Ima tisto nekaj.

Še vsebina za radovežneže:

20 komentarjev:

Ruth* pravi ...

I like. A lot! :)

Anonimni pravi ...

hudaaaaa! jst tut hočm tako! :)))
mymy

storyteller pravi ...

Ruth - hvala, hvala! :)

Mymy, veš, kje jo dobiš!
(no, ne čist isto)

Zgubitek pravi ...

Kaj pa cena? Da je ne vzljubim prehitro? ;)) Ker že razmišljam o lovu.

storyteller pravi ...

Hja, naj te najprej opomnim, da gre za unikaten izdelek in da "masovne" toaletne torbice (če niso ravno tiste obične iz plastike) v Maxiju ali Müllerju dosežejo iste zneske. Preverjeno. In to ti ne govorim zato, ker bi oblikovalko poznala osebno ali pa iz kakršnega koli drugega dobičkonosnega razloga, ampak zato, ker sem sama ista (če smem zaključit tako) in mi je težko zase odštet denarce. Ampak delam na tem! :) Torej, cena v Loli je 19.90 eur.

Imajo še dve: ena je karirasta v rjavo-zelenkastih odtenkih s temno modrim potiskom v oblike velikanske rože, druga je mislim vijolična z rožastim potiskom v močni roza (fuksija) barvi. Všečni obe. Drugače si pa še poglej link v mojem tekstu, jih ima kar nekaj objavljenih na spletni strani. Pa glej, da objaviš nakup! :)

Izgubljena. pravi ...

Všeč mi je! :)

Pa vsebina tudi... :) - mmm christina aguilera diši! :) Jaz parfumčkov s seboj nikoli ne nosim, ker sem se na izkušnjah kolegice, ki se ji je že dvakrat parfumček v torbici razbil, naučila, da ni ravno pametno... Čeprav ravno ne vem kje in kam je metala svojo torbico :) .

storyteller pravi ...

Vađajna - diši, diši! ;) Ta, 15 ml je tudi nova pridobitev (se čist preveč razvajam :)), saj sem cele dneve od doma, tja do 22h (o tem pisala že pri tebi :)) in se je treba umes še kaj "dodišavit"! :P

Hmmm... jst sem ga (ne tega, drugo dišavo) poleti skoz s sabo nosilo (in ni bil varno spravljen v t.t.), pa se mi ni nikoli razlil.

K. pravi ...

Ja, res je luštna! :)

No, sej 20 evrov pa res ni tako zelo strašno veliko za kvalitetno torbico! Sm misla da je bla vsaj 50 ojrotov glede na to da je unikatna...

Uf, jest sem danes dala 20 evrčkov samo za kremo za roke...to pa je višek zapravljivosti! Sam kaj ko je pa ta edina ki mi res pomaga...sej vidim da se nahaja tud v tvoji torbici, sam jest vedno kupim tavelko tubo ker se neprimerno bl splača, čeprav je v primerjavi s podobnimi izdelki še vseeno draga!

kaneli pravi ...

Res luštno!

storyteller pravi ...

K., imam tudi ta veliko tubo! :D Tudi jst sem nazaj na to kremo prsedlala, je res boljša. Mala za v torbico in v torbo, ta velika za doma!

Kaneli, hvala tudi tebi! :)

eva pravi ...

Evo, po koncu študija se hočeš nočeš moraš preselit nazaj domov, in izpustiš celodnevna pohajkovanja po stari ljubljani.Joj kako to pogrešam:(....
naslednjo soboto si bom vzela čas, da spet malo preverim ta lepe trgovinice...prav zarad tegale bloga.znaš delat skomine:)

Moni pravi ...

Zelo lepa je! Lp, Moni

storyteller pravi ...

Eva, želim ti prijetno pohajkovanje naslednjo soboto! :)

Moni, hvala!

Anonimni pravi ...

Nina dela lepe stvari. Njen tisk je super, že na daleč kvaliteten.
Rolček za urejenost tudi potuje z mano.

lp

storyteller pravi ...

Ana, me je spreletela misel, da bi si tudi ti morda lahko poleg torbic, brošk in denarnic lahko omislila še toaletne torbice in/ali peresnice (to si moram tudi še kupit ;)).

Anonimni pravi ...

Enkrat sem se lotila peresnic, iz transferjev za blago (k sliko naprintaš in jo polikaš na blago). Mogoče pa res kdaj kako naredim.

Vidim, da sem zamudila žrebanje :(

točno vem kdaj sem si rekla, da grem prebrat vse objave tvoje tazadnje in potem me je nekaj zmotilo in nisem prišla do konca objave, ravno tam kjer je pisalo.
Pa drugič :)

storyteller pravi ...

Ja, se mi zdi, da bi se peresnice lepo vklopile v sliko "fensišmensi", ampak odločitev je tvoja! :)

Ravno zato, ker vem, da velikokrat ni možno redno spremljati (vseh) blogov, sem postavila časovni okvir enega tedna. In, zaradi novejših objav, sem še 'prilimala'obvestilo v desni kot nad profil. Ampak, don't worry, nisi nič zamudila. Te čaka majhno presenečenje ob naslednji kavici! :)

Ruth* pravi ...

Lola je izgledala tako, kot da bi jo oropali še zadnje torbice in vseh lepih stvari. Ah... :)

storyteller pravi ...

Smola :/

Več sreče prihodnjič, Ruth! Lahko pa vržeš uč še v Sredo (podhod Metalke).

matilda pravi ...

Ninine toaletene torbice so tako lepe, da bi jo lahko imeli tudi za "ven", škoda da ne prodaja po pošti, ker dokler človek pride do Lj je že vse mimo:-(
Ampak eno fuksijo pa smo le uplenile:-)