ponedeljek, 11. avgust 2008

Virtualna preobrazba

Danes sem v službi - od svoje nadrejene - izvedela za to spletno stran: http://elite-makeover.com/. Tu lahko - preden greš k frizerju - preveriš ali je željena frizura, ki jo občuduješ na svojem priljubljenem zvezdniku všečna tudi na tvoji glavi. Tu lahko - preden zaviješ v najbližjo drogerijo - preveriš, če ti je "ta-in-ta" odtenek senčila všeč tudi na obrazu ali le v "lični-mični" škatlici. Tako preprečiš praznenje denarnice brez željenega učinka. Všečno, predvsem pa kratkočasno. Danes sem v času malice ostala v pisarni in ustvarila sledeče virtualne preobrazbe (na modelih). Nisem se mogla odločiti katero gospodično naj objavim in katero ne. Tako objavljam vseh šest. Odločite se sami, katera je najbolje prestala preobrazbo izpod mojih rok. Jaz pa se bom ob priliki doma poigrala še z real me. Od nekdaj me zanima, ali bi mi pristajala afro-look pričeska.












PS: Imam nekaj (manjših) pripomb glede te strani. Predvsem me moti ta rumeni post-it listek, v katerega lahko vpišeš svoje sporočilo po želji. In če ne vpišeš nič, se ti izpiše ta tekst, viden zgoraj. Pa še moško obliko glagola so uporabili. Me prav zanima koliko moških uporablja to in njej podobne strani?! Vem, da svojega ne prepričam v milijon letih, naj si omisli virtualno preobrazbo. Tako, da bi se lahko nam večinskim uporabnikom te strani zahvalili s tekstom zapisanim v obeh oblikah: "Zdravo! Pravkar sem ustvaril/a navidezno preobrazbo". Bolje: zamenjajte tekst! Še bolje: Izpustite ga in dovolite uporabniku, da zapiše željene vrstice! Najbolje: Umaknite ta "ne-bodi-ga-treba" post-it listek!

5 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Ne, ne, samo virtualnih preobrazb ne! Ko sem nazadnje to počela s svojo fotko, sem začela dvomiti o svojem dekliškem obrazu, ker sem v določenih (skoraj vseh!) frizurah kot moški. Aaa! Še zdaj me zmrazi, ko se spomnim in tega ne nardim za nič na svetu :) Nočem vedeti, kakšna sem s kratkimi lasmi, nočem vedeti, kakšna sem kot blondinka, ne zanima me, kako bi mi pristajala rdeča šminka, ker vem, da mi ne bi :)

Izgubljena. pravi ...

U, jaz pa še nisem poskusila tega... Aaa! Moram obvezno. :) Pa ti v prihodnosti mogoče še celo ukradem idejo za post. Sem pa (kot vedno grem pred tekstom najprej gledat slikice) mislila, da si sebe "preobraževala":)). Bom jaz na sebi poeksperimentirala pa upam, da ne bo takih rezultatov kot pri n. :)

Izgubljena. pravi ...

Po emmm... Natanko 24ih minutah eksperimentiranja sem ugotovila... Da sem v vseh drugih pogledih grozna! :)) (pa dobro.. Mogoče sem izbrala samo napačno slikico:))

K. pravi ...

Waw, zanimivo...me je vedno zanimalo kako bi zgledala s črnimi lasmi! :)

Hmmmm...glede na mojo svetlo polt sm skoraj prepičana, da zadeva nikakor ne bo izpadla dobro, ampak bom ob priliki vseeno probala! ;)

storyteller pravi ...

N., če praviš, da imaš dekliški obraz, potem si lahko kvečjemu deček in ne moški ;) Šalo na stran. Meni te moje "preobraženke" (izumljam nove pomene besed?! ;)) delujejo precej drugače ob primerjavi prej-potem, tako da verjamem, da si se sama "zgrozila" nad svojo novo podobo. Če je nekaj zelo drugače, lahko že zaradi tega dejstva dobi precej negativen prizvok. Definitivno ti pa ne verjamem, da deluješ kot moški :)

Vađajna, noup, sama s sabo še nisem probala. Me pa firbec, tako da se bom sigurno s tem še poigrala. In ja, definitvno si izbrala napačno slikico! Kdaj bomo lahko pri tebi videli rezultate? :D

K., glej da mi pošlješ sliko!!! Jst moram nujno sprobat skodrane lase in blond barvo! ;)