petek, 8. avgust 2008

Držite pesti!

Ne navdušujem se nad nagradnimi igrami. Vsaj do sedaj se nisem. Kot že veste rada ustvarjam. Moj spekter ustvarjanja je veliko manjši, kot bi si želela, a kljub temu sem že marsikoga razveselila s svojim unikatnim darilom. Prijateljice največkrat obdarim z izbranimi kosi nakita, rada pobarvam in drugače okrasim tudi kakšen lesen kos: od okvirjev za sliko, ogledal do takšnih in drugačnih šatulj za nakit in škatel za shranjevanje. Prav posebno strast mi predstavlja izdelovanje čestitk in voščil za različne priložnosti (nekaj jih je na ogled v prejšnjem postu) in aranžiranje oz. zavijanje daril. Od nekdaj si želim, da bi si znala kaj tudi sešiti. Začela bi seveda z manjšimi kosi, vendar se ne bi branila kakšnega unikatnega krila, majice, jakne. Če temu izdelku dodam še sitotisk sem zadela na lotu! Želje so velike, ideje se vedno znova porajajo in inspiracija je neskončna. Sicer sem kakšen manjši kos, kot je peresnica, torbica za mobitel in novoletni okrasek za na jelko že sešila, in sicer na roke. Žal mi je, da si večkrat ne privoščim kak unikatni kos nakita ali oblačila (tudi sama sebi bi lahko kdaj pa kdaj kaj naredila). Očitno sem preveč zaplankana kar se tiče lajšanja denarnice za tovrstno nakupljeno 'blago'. In ne, ne mislim, da so ti izdelki neupravičeno dragi (ali pa le dražji) od tistih nakupljenih npr. v Zari ali H&M-u. Ravno zato, ker tudi sama ustvarjam, vem, koliko časa in potrpežljivosti je vložene vanje (jaz že čestitko lahko delam več ur skupaj in te kar zaboli, ko vidiš kako roma v smeti). Ti izdelki imajo imajo prav posebno vrednost, saj je vsak zgodba zase. Z njim lahko ustvariš prav posebno vez, kar z uhani iz npr. H&M-a, ki jih nosi tudi vsaka tretja na ulici (ne razumite me napak, tudi sama kupujem nakit v H&M-u) ni mogoče.

Danes sem odkrila všečen blog, na katerem so na ogled še bolj všečni izdelki in eden izmed njih, bi lahko z malce sreče... bil moj!


Pravzaprav se ne morem odločiti ali mi je bolj všeč ta s "skinny starfish" ali tisti drugi s "fat starfish". Če bi dobila to čudovito - poletno obarvano - verižico, mi je prav vseeno kateri motiv bi jo krasil. In sreče ter navdušenja najbrž ne bi mogla skriti (to je očitno, saj že pred znanimi rezultati to oglašam na veliki zvon). Glede na tematiko tega posta ne morem mimo Fensi Šmensi, bloga, ki mi je v velik navdih in vedno znova željno pričakujem nove poste. Žal oktobra lani še nisem poznala Ano in nisem brala njen blog, tako da se nisem mogla potegovati za njeno unikatno torbico z motivom severnega jelena v čudovitih roza, turkizno modrih in zelenih odtenkih. Toplo pozdravljam tudi njeno obdarovanje za Dedka Mraza. Njene denarnice si redno ogledujem v njeni spletni nakupovalnici in zbiram pogum za svoj prvi nakup.

Morda se v prihodnosti tudi sama odločim za obdarovanje svojih zvestih bralcev (bralk!) in komentatorjev (komentatork!). In ne pozabite, držite zame pesti, da osvojim to lepo nagrado. Rezultati bodo znani jutri.

9 komentarjev:

Cinnamon*Sticks Boutique pravi ...

Thank you for coming by and for posting about the necklace!!
Your English is fabulous! I wish I spoke, let alone read more than one language. It's on my list of things to do before God calls me home :o)
Have a wonderful weekend!
Canela

Izgubljena. pravi ...

Torej? Kakšen je rezultat? :)

Si pa tudi jaz včasih želim, da bi bili moji prstki kaj bolj spretni... Občutek, da nosiš nekaj, kar si sam naredil, mora biti prav posebno lep:)). Oh, že z okraševanjem daril bi bila zadovoljna... Tako pa kar je izvirno, je izvirno le tisto kar napišem:) (kot sms za rojstni dan ali v voščilnico). Nasplošno pri darilcih vedno zmaanjka idej:/...

storyteller pravi ...

Ahhh, kje... Vađajna, nisem nič zadela (kot ponavadi). Ampak ne bom vrgla puško v koruzo, se bom vračala na ta blog, dokler kaj ne zadanem! Hehe ;)

Pri pisanju ti pa kreativnosti res ne (z)manjka. Mene vedno znova impresioniraš. Poiskusi, mogoče so tudi tvoji prstki bolj spretni kot si misliš! Glede občutka, da nosiš nekaj, kar si sam naredil... Saj pravim, imam premalo takšnih stvari. Večino "handmade by me" stvari podarim naprej. Je pa zato veselje nepopisno, ko vidiš nasmešek na njihovem obrazu :D

Bonny pravi ...

Jaz sem tudi zasvojena s FensiŠmensi in komaj čakam, da bo december - čas za obdarovanje:).

storyteller pravi ...

Bonny, samo da se ne bova pobili zaradi "mične-lične" denarnice ;)

K. pravi ...

Jah, ni kej...VEČ SREČE PRIHODNJIČ!

storyteller pravi ...

Hvala K., ti sporočim kdaj bo spet čas za pošiljanje pozitivnih vibracij! :)

Bonny pravi ...

"Bonny, samo da se ne bova pobili zaradi "mične-lične" denarnice ;)"

LOL, znalo bi se zgodit, da bova dan po razkritju rezultatov po Ljubljani hodili s plavimi očmi:P ...

storyteller pravi ...

Bonny, poigravam se z mislijo na nova sončna očala... Saj veš, ni damsko hoditi naokoli s plavimi očmi :P