četrtek, 28. avgust 2008

"Beach party"



V soboto, v čast svojemu rojstnemu dnevu in poletju v zadnjih vzdihljajih, organiziram zabavo. Vabila sem razposlala po elektronski pošti in ko sem iskala primerno sliko/fotko za v prilogo sem naletela na kar nekaj zanimiv blogov oz. spletnih strani, ki jih sedaj večkrat dnevno pregledujem in nestrpno pričakujem nove objave. Ja, če bi lahko bi vsak teden organizirala kakšno zabavo oz. družabni dogodek. Seveda se jih tudi udeležujem rada. Če je le-ta poleg izvrstne kulinarike še stilsko dovršena so vsi moji čuti v blaženem stanju. Ahh... kakšna nepopisna sreča! Pravzaprav iz dneva v dan ugotavljam, da si želim imeti podjetje za organizacijo družabnih dogodkov in ker se rada smukam okoli štedilnika, bi vključila še ponudbo cateringa. Sanjam, ja. Ampak vseeno so spodnje strani vredne ogleda.


Jedilnik je sestavljen, dekoracija v izdelavi, a (malo več kot) dan prej še ne vem kaj naj oblečem. Any idea? Aha, sem vam pozabila povedati, da je rdeča nit moje RD zabave "beach party" oz. karkoli povezano s poletjem, plažo, morjem, coctaili... A kljub vsemu, se bo zabava odvijala za štirimi stenami ter na mini balkonu brez bazena.

11 komentarjev:

kaneli pravi ...

Fajn ideja - čisto resno upam, da sanje o takšnem podjetju enkrat postanejo resničnost. :D Morda nas je kar nekaj takih, ki se nam z organizacijo lastnih zabav ne da ukvarjati. :P

Nihljaj pravi ...

To se pa sliši prav ameriško :) Prijetno praznovanje.

Poznam primer, ko so v študentskem domu priredili bič parti z mivko sredi kuhinje - slednje se ni dalo nikoli več odstraniti, zato pazljivo ;)

storyteller pravi ...

Kaneli, kaj boš moja prva stranka če/ko odprem podjetje?! :) Saj ti gre kar nekaj živcev pri organizaciji, ampak je hkrati velik užitek.

N., ameriško? Why? Ne, ne, nič mivke pri nas... ni bilo tako profesionalno! Le dress code je bil poletno obarvan, pa še to se ga je le tretjina povabljencev držala :D

PS: Če bi imela vrt, bi pa imela pravo "beach party"! :)

Bonny pravi ...

Še ena slavljenka vikenda tukaj.
Mi smo imeli pravi slovenski piknik:).

storyteller pravi ...

Berem, ja, da ste se imeli fino! :)

Izgubljena. pravi ...

Ja hudiča! Pa kdaj sem pa tvoj rojstni dan zgrešila??? V zadnjem času mi tole vse bolj pogosto uspeva... (priznam, da sem pozabila celo datum fantovega rojstnega dne:/).

Storyteller - vse najboljše ti želim (čeprav z zamudo, a važen je namen, ali kako pravijo...:P) in tale želja o organiziranju družabnih dogodkov se čisto uresničljivo sliši, tako da ti želim, da postaneš slovenska načrtovalka porok in ostalih zabaaav:).

storyteller pravi ...

Vađajna, kaj če ti zaupam, da si mi že čestitala?! ;) Sem pa vesela tudi današnje čestitke :D

PS: Poglej post z datumom 25.7. :)

storyteller pravi ...

Vađajna, sem šla še enkrat brat moj post, če sem kje omenila, da si želim bit načrtovalka porok (ni mi šlo skupaj s tematiko posta), ampak ja, si me 'prebrala' :) Poroke so super-duper kar se organizacije tiče, tooooolk enih stvari! :)

Glista Fashionista pravi ...

Poleg super ideje pozdravljam tudi super linke, ki si jih nalimala! Zdaj pa že itak vem, da je bila zabava 1a :D

Izgubljena. pravi ...

Pa če sem šla brat komentarje na 25.julija... Pa nisem našla svoje čestitke :/ ... Očitno sem se spregledala... Pa oh, vedno nekaj zbrkljam s temi rojstnimi dnevi... Pa oh, mi je nerodnoooo :/ .


(ja na načrtovanje porok sem pa takoj pomislila, ko si omenila organiziranje prireditev:D)

storyteller pravi ...

Ja, Glista, ko se sprostiš in stvari vzameš na 'easy', potem začneš uživat in se imet fajn. Linki so pa res na mojem 'must' seznamu, kar je po svoje dobro, po svoje pa slabo (količina mojega časa na internetu se je drastično povečala :P).

Vađajna, citiram:

"Ignoriraj zgornji komentar in naj ti v glavi ostane le tole: VSE NAJBOLJŠEEE!!! AAA! :D pijupijuuuuuuuu (tukaj piskam na tiste papirnate piščalke, ki se raztegnejo:D) ... In sedaj ti postavim pisan klobuk na glavo... In ti dam lupčka na desno ličko... :D Vse najboljšeee!"

Sta dva posta z datumom 25.7.
Ta komentar je v drugem oz. v tistem z naslovov "It feels like Heaven" :)